Over Leven Vanuit Kracht

In de training Over leven vanuit kracht werk je vanuit eeuwenoude principes uit de Oosterse krijgskunsten, principes die je helpen te functioneren vanuit kracht in plaats van vanuit macht of een kramp.

Duur 1 dag
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 559.00
Categorie Vitaliteit & werkplezier
8,6 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Over leven vanuit kracht Schoonderwoerd
Overzicht

In deze training voel je je een beetje een samoeraistrijder, want deze dynamische en interactieve eendaagse training gaat Over Leven Vanuit Kracht. Twee thema’s lopen als rode draden door deze dag: ‘Hoe je winnaar kunt zijn zonder te vechten’ en ‘Hoe je van speelbal speler kunt worden’. Je ervaart hoe je vanuit trouw zijn aan jezelf effectiever wordt in het omgaan met anderen.

Winnen zonder te vechten: van macht naar kracht

Voor mensen die meer greep willen krijgen op hun leven en die meer zicht willen hebben op de zin van het eigen bestaan. Die overeind willen blijven bij veranderingen en willen leren hoe zij anderen kunnen beïnvloeden in lastige situaties.

Inhoud programma

De training bestaat uit korte inleidingen, gevolgd door verwerkingsopdrachten en in de middag door fysieke oefeningen. Vertaling naar praktische toepassing in het dagelijkse leven krijgt veel aandacht. Het fysieke gedeelte is voor iedereen haalbaar, mits blessurevrij en met respect voor andermans grenzen.

We werken vanuit verschillende principes, te vatten onder drie noemers:

Zingeving
We ontleden 4 krijgskunstprincipes -vertaald naar principes van zelfmanagement- waarmee je invulling geeft aan de zin van je bestaan. Principes van zelftrouw, attitude en verbinding met anderen.

Reflectie
Miyamoto Musashi (1584-1645) formuleerde 9 principes die ook jou helpen om keuzes te maken in jouw handelen. Principes die beginnen met ‘Denk oprecht’ en eindigen met ‘Doe alleen wat zin heeft’. De principes zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven. Want ware wijsheid is tijdloos!

Handelen
Je verschijnt in een karatepak in de oefenruimte. Vanuit de krijgskunsten leer je hoe je je grenzen kunt opzoeken, bewaken en verleggen. De middag gaat over Assertiviteit, Aanwezigheid en Samenwerken vanuit kracht. Er is een grensverleggende afsluiting.

De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€440.00
Materiaal
€39.00
Accommodatie
€80.00
Totaal
€559.00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

30 oktober 2020 tot 30 oktober 2020

Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
  • 30 oktober 2020 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty