Gratis online workshop Persoonlijk Leiderschap

Gratis online workshop Persoonlijk Leiderschap - Van binnenuit leren handelen. Woensdag 29 september van 15.30 tot 17.00 uur via Zoom. Deze workshop is gratis, bij de verplichte velden met factuurgegevens kun je 'nvt' invullen.

Duur 1 uur
Soort training Online
Categorie Leiderschap
Overzicht

Je dient door te doen wat jou tot leven brengt. Want wat de wereld nodig heeft is mensen die tot leven zijn gekomen. – Howard Thurman

We leven in een tijd waarin er veel vragen zijn rond gezondheid, leven en werk. Wellicht verandert er in deze tijd ook veel in jouw leven en loop je rond met vragen en wensen die je steeds voor je uitschuift. We werken en reageren veel van buiten naar binnen. In deze training ga je van binnen naar buiten aan de slag en begin je met de volgende stap in je leven en/of werk vanuit bezieling.

Inhoud programma

Je weet behoorlijk goed hoe je in elkaar zit en komt (te) weinig in actie. Je wacht af hoe het met je werk en je leven gaat, terwijl jouw energie er al langer uit is en je van binnen steeds leger voelt. Tegelijkertijd wil je van alles en blijf je jezelf verhalen vertellen als ‘te druk’, ‘nu niet het goede moment’ of andere redenen om niet in actie te komen. Of je weet niet wat je wilt in je werk en leven en wacht op de oplossing van buiten.

Als er ooit een tijd was om het anders te doen, is het nu! En we hebben te leren niet alleen op ons denken te vertrouwen en meer van binnen naar buiten te leren werken en handelen vanuit ons hart en lichaam. Dit programma gebruikt het onbewuste potentieel wat in jou ligt te wachten om naar geluisterd te worden en te handelen.

Resultaat

In deze proeverij maak je kennis maken met een aantal inspirerende ervaringen over hoe je zelf van binnen naar buiten kan leren kiezen en handelen. Je komt de workshop uit met een eerste actie om van binnen naar buiten concreet te handelen.

De trainers Deze training wordt gegeven door
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty