Online workshop NLP

Online Workshop NLP - Gebruiksaanwijzing voor je brein Donderdag 22 april 09.00 uur - via Zoom Deze Workshop is gratis, er hoeven geen factuurgegevens ingevuld te worden.

Duur 1 uur
Soort training Online
Investering € 140 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
Online workshop NLP
Overzicht

Hoe houd je de balans tussen werk en privé als alles in dezelfde ruimte plaatsvindt? En hoe houd je je hoofd gezond nu je altijd aan staat en de mails en telefoontjes de hele dag door binnenstromen? Als het je af en toe te veel wordt, ben je niet de enige. Is dit nu het nieuwe normaal?

Inhoud programma

Absoluut niet! Tijdens de online workshop NLP inspireren Diederick, Lieke en Sandra je met manieren om op zoek te gaan naar nieuwe energie met behulp van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Samen gaan we op zoek naar waar jij nieuwe energie van krijgt. Het is verleidelijk om vast te lopen in beperkingen, maar wij helpen jou te denken in mogelijkheden.


Tijdens de twee uur durende workshop krijg jij via NLP een kijkje in de wondere wereld van je brein. Van het Comfort-Stretch-Stress Model tot het pijn- en fijnbrein; het komt allemaal aan bod. Groeien doe je tenslotte in het donker, zodat je straks kunt bloeien in de zon. Stap uit de overleef modus en ontdek wat deze Coronatijd je kan opleveren! Gun jezelf deze mini APK en ga direct aan de slag met het balanceren van alles wat er op je pad komt.

We zien je graag! Ken je iemand die je hier blij mee maakt? Aarzel niet en nodig je collega, buren of vriend(in) gerust uit.

Investering

Waar betaal je voor?

Training
€140

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty