Gratis online workshop Effectief beïnvloeden

Gratis online Workshop Effectief Online Beïnvloeden - 5 tips om jouw collega’s online met je mee te krijgen. Vrijdag 25 maart van 10.00 tot 11.00 uur via Zoom. Deze workshop is gratis, bij de verplichte velden met factuurgegevens vul je 'nvt' in.

Duur 1 uur
Soort training Online
Categorie Communicatie & samenwerken
effectief beïnvloeden online training
Overzicht

Het thuiswerken zal er ooit helemaal uit gaat. Dat betekent dat online meetings ook een blijvend onderdeel van je werk zijn. Op kantoor haal je het meest uit die kleine, maar waardevolle contactmomenten waarin je anderen kunt peilen en jouw ideeën in de week kunt leggen.

Tijdens een online meeting is de drempel hoger om je moment te pakken. Je mist non-verbale communicatie en slechte verbindingen helpen natuurlijk ook niet mee.

Inhoud programma

Tijdens de online workshop Effectief Online Beïnvloeden introduceert trainer Berend je in de wereld van beïnvloeding. Je krijgt handvatten waarmee jij je invloed tijdens online meetings vergroot. Aan de hand van interactieve oefeningen maak je in 60 minuten kennis met de grondbeginselen van effectief online beïnvloeden.

Ook krijg je vast 5 direct toepasbare tips zodat jij tijdens de volgende online meeting direct impact kunt maken.

Het resultaat
Na de workshop zie je online meetings niet meer als een verplichte kost, maar als een mogelijkheid om invloed uit te oefenen en op te vallen bij je collega’s. Je krijgt energie en merkt dat je ook online het verschil kunt maken. Wil jij de eerste stappen zetten in beïnvloeding? Deze online workshop is de ideale kennismaking!

De trainers Deze training wordt gegeven door
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty