Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Online LinkedIn Medior

Deze online LinkedIn Medior training geeft je concrete handvatten om LinkedIn effectief te gebruiken en jezelf op die manier professioneel te profileren.

Duur 4 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 8
Investering € 179 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
Training LinkedIn Medior Elton Backx Schoonderwoerd
Overzicht

De online training LinkedIn Medior is een vervolg op de training LinkedIn Basis en gaat dieper in op de mogelijkheden van LinkedIn, zoals social selling en marktbewerking. Tijdens deze training leer je de kracht van dit platform in te zetten om jouw professionele doelstellingen te bereiken. Zo kun jij je online onderscheiden op basis van jouw unieke kenmerken, persoonlijkheid, ambities en resultaten. Deze training wordt online gegeven en kun je dus overal volgen.

Vindbaar en zichtbaar op LinkedIn

Heb jij een sterk LinkedIn profiel, maar wil je jezelf nog beter vindbaar en zichtbaar maken bij opdrachtgevers of andere nieuwe contacten? Wil jij leren hoe je alles uit nieuwe connecties haalt en online verbinding maakt met relevante mensen? Deze training helpt je op weg. Je gaat op je eigen computer aan de slag met LinkedIn. De training geeft je online en live uitleg, begeleiding en handige inzichten die jou helpen om alles uit LinkedIn te halen.

Schoonderwoerd samenwerken
13 februari 2022
“Handige tips en tricks. Een goede basis om mijn profiel te verbeteren en om meer te halen uit LinkedIn. Verder fijn om weer eens te connecten met andere mensen dan alleen collega's.”
Mirella Janszen
Inhoud programma

De training start met het bewerken van de arbeidsmarkt en een nieuwe manier van het vinden van werk dan met vacatures en opdrachten. Zo weet jij je nog beter zichtbaar te maken bij de personen die voor jou interessant zijn. Door middel van social selling leer je alles uit het contact met nieuwe connecties te halen. Op je eigen computer voer je opdrachten uit, oefen je met de lesstof en zie je direct resultaat van je inspanningen.

LinkedIn tips en de Social Selling Index

De trainer en medecursisten geven feedback op jouw huidige LinkedIn profiel. Ook ga je aan de slag met de Social Selling Index (SSI) van jouw profiel gebaseerd op het algoritme van LinkedIn. Als je weet hoe Linkedin een profiel beoordeelt, kun je verbeteringen doorvoeren.

Op een projectbord staan alle iteraties en stappen die we gezet hebben in de training. Aan de hand van de SSI meten we jouw vooruitgang. Gedurende de training deel je je scherm en kun je realtime aanpassingen maken op jouw LinkedIn profiel.

Groepssamenstelling

Deze training wordt online gegeven, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Sterker nog: de groep voor deze online training is kleiner dan de fysieke training. Zo weten we zeker dat we jou, ook op afstand, alle aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

Resultaat

Na het volgen van de training LinkedIn Medior:

– Kun jij bedrijven, recruiters en leidinggevenden vinden en koud een connectie maken.
– Kun jij zoeken naar contacten in de gewenste branche en verborgen vacatures.
– Kun jij potentiële nieuwe werkgevers vinden door geavanceerd zoeken.
– Kun je de zichtbaarheid van jezelf en anderen op LinkedIn vergroten door de juiste content te posten.
– Kun je eventuele voordelen van een premium account voor werkzoekenden inzetten.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Zakelijk tinderen via LinkedIn (social selling);
  • Marktbewerking via LinkedIn;
  • LinkedIn premium account (Sales Navigator);
  • Google trends;
  • Contentstrategie bepaling.
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€169
Materiaal
€10
Totaal
€179

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

15 februari 2023 tot 15 februari 2023

(Locatie nader te bepalen)

Toon alle lesdagen
  • 15 februari 2023 13:00 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty