Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Online LinkedIn Basis

Leer jezelf profileren op LinkedIn. Creëer een optimaal profiel en profiteer van alles wat LinkedIn te bieden heeft. Zo vergroot jij jouw netwerk en werk je aan jouw loopbaan. Deze training wordt online gegeven.

Duur 4 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 8
Investering € 195 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
10 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
LinkedIn Schoonderwoerd training
Overzicht

Via LinkedIn kun jij je online onderscheiden op basis van jouw persoonlijkheid, ambities en resultaten. Of je in loondienst werkt of zelfstandige bent: het gaat erom dat jij gevonden wordt. Wij helpen je alles uit LinkedIn te halen. Deze training wordt online gegeven en kun je dus overal volgen.

Zelf aan de slag met LinkedIn

Via LinkedIn kun je op een snelle manier je netwerk vergroten. Je komt in contact met degenen die jou verder helpen in je loopbaan en je blijft op de hoogte van bedrijven en mensen die jou inspireren. De trainer legt je in een halve dag uit hoe jij LinkedIn kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

In deze training krijg je direct toepasbare tips en tools om LinkedIn optimaal te gebruiken en jezelf zo goed mogelijk digitaal vindbaar en zichtbaar te maken. Je gaat op je eigen computer aan de slag met LinkedIn. De trainer geeft je online en realtime uitleg, begeleiding en handige inzichten die jou helpen om alles uit LinkedIn te halen.

Met deze training leer jij:

– Jouw LinkedIn profiel optimaal inrichten
– De techniek achter LinkedIn kennen zodat je beter zichtbaar wordt
– Je oriënteren op de arbeidsmarkt en je netwerk vergroten
– Hoe je jouw kansen vergroot op de baan die bij jouw wensen en ambities past

Kom in je Kracht
13 februari 2022
“Handige tips en tricks. Een goede basis om mijn profiel te verbeteren en om meer te halen uit LinkedIn. Verder fijn om weer eens te connecten met andere mensen dan alleen collega's.”
Mirella Janszen
Inhoud programma

Eerst zoomen we in op jouw situatie: heb of wil je een nieuwe baan? Wil je een groter netwerk of nieuwe klanten? Op basis daarvan gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Je leert hoe je LinkedIn inzet op een manier die past bij jouw ambities.

LinkedIn tips en de Social Selling Index (kop 1)
Vervolgens krijg je feedback op jouw huidige LinkedIn profiel door de trainer en je medecursisten. Ook zie je de Social Selling Index (SSI) van jouw profiel gebaseerd op het algoritme van LinkedIn. Als je weet hoe Linkedin een profiel beoordeelt, kun je verbeteringen doorvoeren.

Op een projectbord staan alle iteraties en stapjes die we gezet hebben in de training. Aan de hand van de SSI meten we jouw vooruitgang. Gedurende de training deel je je scherm en kun je realtime aanpassingen maken op jouw LinkedIn profiel.

Groepssamenstelling
Deze training wordt online gegeven, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Sterker nog: de groep voor deze online training is kleiner dan de fysieke training. Zo weten we zeker dat we jou, ook op afstand, alle aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

Resultaat

Na het volgen van de online training LinkedIn Basis:

– Ken je de technische details van LinkedIn en weet je meer over LinkedIn-instellingen.
– Kun je een goed en professioneel profiel te maken, met de juiste keywords en functietitels op de juiste plek.
– Kun jij een tekstueel en visueel aantrekkelijk LinkedIn profiel maken.
– Kun jij jouw profiel goed zichtbaar maken voor jouw doelgroep.
– Kun jij jouw profiel verborgen zichtbaar gemaakt voor recruiters.
– Kun je gericht zoeken naar vacatures die passen bij jouw ambities.
– Kun jij je aansluiten bij relevante groepen.
– Kun jij de social selling index gebruiken.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Impact van LinkedIn bij het vinden van vacatures en gevonden worden door vacatures;
  • Optimaal, professioneel LinkedIn-profiel maken;
  • Vindbaarheid met zoekwoorden;
  • LinkedIn-account en instellingen;
  • Netwerken met LinkedIn;
  • LinkedIn en werk vinden (vacatures en/ of opdrachten).
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€169
Materiaal
€26
Totaal
€195

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty