Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Ondernemers training

Of je nu starter bent of je onderneming wilt laten groeien, herpositioneren of op bepaalde elementen in je onderneming extra aandacht wilt; deze Ondernemers Training geeft je in drie modules inzichten in hoe jij je onderneming (verder) kunt groeien.

Duur 2 dagen
Soort training Online
Investering € 999 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
effectief beïnvloeden online training
Overzicht

Denk jij erover voor jezelf te beginnen, maar weet je niet goed hoe te starten als zelfstandig ondernemer? Of ben je al voor jezelf begonnen en loop je vast of wil je juist een nieuwe dienst of product in de markt zetten? En wil je weten hoe je dit het beste aanpakt?

Of je nu starter bent of al onderneemt; je onderneming wilt laten groeien, herpositioneren of op bepaalde elementen in je onderneming extra aandacht wilt; deze Ondernemers Training geeft je in drie modules inzichten in hoe jij je onderneming (verder) vorm kunt geven, hoe je onderneemt op de manier die bij jou past en krijg je handvatten en doe je ideeën op om je onderneming zo te positioneren zoals jij dat voor ogen hebt.

Inhoud programma

Je start met een (online) intakegesprek waarin we jouw plannen en wensen verkennen, je doelen bepalen en jou het programma toelichten zodat jij aan de slag kunt.

Binnen deze Ondernemers Training kun je drie, van de in totaal zeven, modules kiezen. Welke jij kiest hangt af van je wens en uitgangspositie. En je kunt natuurlijk altijd extra modules los inkopen.

Ondernemerschap

Is ondernemen de vervolgstap in je carrière? Je gaat op zoek naar waarom je dat wilt, op welke manier dat het beste bij je past en wat je wilt gaan doen. We toetsen de haalbaarheid en wijzen je op alles waaraan je moet denken bij de start van ondernemen. Onderneem je al een tijdje? Dan helpen wij je een (nieuwe) propositie van je onderneming neer te zetten. Hoe zet je je dienst, product of bedrijf in de markt? Je gaat aan de slag met het vinden van nieuwe klanten, het creëren van content, het optimaliseren van je Linkedin (bedrijfs)profiel en het voeren van een goed verkoopgesprek om meer conversie uit de gesprekken te krijgen. Gaat je er volledig voor? Van idee naar realisatie. Je start in de training met drie modules en trainen jou vervolgens met extra modules stap voor stap naar het ondernemerschap. Ondernemerschap zoals jij het voor ogen hebt.

Keuze uit 7 modules

De online portal waar jij maar liefst zes maanden toegang toe krijgt kent in totaal zeven modules. In jouw Ondernemers Training doorloop je er drie naar keuze. Zo ga je als startende ondernemer aan de slag met module 1, 2 en 3. Zoek je meer vernieuwing als ondernemer? Ga dan aan de slag met module 2, 3, 4 of 5. Wil je je het gehele pakket, ‘Van start tot succes’, start dan met de Ondernemerstraining en vul aan met extra modules.

Hieronder een opsomming en korte beschrijving van alle modules:
1. Ik als ondernemer
2. Dienst en product
3. Positionering en invulling bedrijfsvoering
4. Marketing
5. Sales
6. Samenwerken
7. Financiën en formaliteiten

De duur van het programma van drie modules is twee maanden. Kies je uiteindelijk voor alle modules, dan is je doorlooptijd zes maanden. De studiebelasting voor het zelfstandig doorlopen van het programma bedraagt twee tot vier uur per module voor theorie, opdrachten, reflectie en acties. Daarnaast heb je zes uur (online) training in individuele sessies en een uur support op afstand.

De modules

De online portal waar jij als deelnemer toegang toe hebt kent zeven modules. Afhankelijk van welke modules je kiest, zijn deze drie voor jou beschikbaar.

Module 1 Ik als ondernemer
Je gaat inzichten krijgen in jouw ‘why’ als ondernemer, je drijfveren, je ondernemerskills en je valkuilen. Zo haal je alles uit je (ondernemers)talenten, buig je belemmerende gedrags- en denkpatronen om en werk je aan je uitdagingen als ondernemer.

Module 2 Dienst en product
Hier geef je concreet vorm aan je ideeën in het ondernemerschap. Je onderzoekt welke diensten of producten je wilt gaan leveren, welke behoeftes je bij klanten vervult en wie je doelgroep is. Met een goed doordacht en kansrijk aanbod van jouw dienst(en) en product(en) als resultaat.

Module 3 positionering en invulling bedrijfsvoering
Er is meer dan je product en je dienst. Met het Business Model Canvas maak je een ondernemingsplan in een A4. Zo heb je overzicht hoe jouw onderneming waarde creëert, levert en winst maakt. En wat voor verbetering vatbaar is.

Module 4 Marketing
Welke kanalen ga jij gebruiken om jezelf te ‘verkopen’. Een sterk en uitvoerbaar marketingplan binnen jouw budget en de eerste stappen in het je zichtbaar maken in de markt, mét resultaat!

Module 5 Sales
Als de klant eenmaal aan tafel zit, hoe maak je de deal? Wie wil je überhaupt als klant? Hier breng je jouw markt in kaart om met een effectief salesgesprek en krachtige offerte de gewenste klant daadwerkelijk klant te maken.

Module 6 Samenwerken
Wie kunnen ambassadeurs en doorverwijzers zijn? Met welke personen wil je samenwerken om te groeien naar de ambitie die je hebt? Alles onder je eigen vlag, andermans vlag of sluit je je aan als franchise. In deze module maak je keuzes en een plan om samenwerkingen aan te gaan, voor nu of in de toekomst.

Module 7 Financiën en formaliteiten
In deze module krijg je scherp wat je verdienmodel, je kosten voor jou persoonlijk en je wettelijke verplichtingen gaan zijn en hoe je zaken voor jezelf goed geregeld wilt hebben voor nu en de toekomst.

Kies wat bij jouw doelen als ondernemer past

In de training heb je op gezette momenten een online trainingssessie. Een uur face-to-face contact met je trainer om de resultaten uit de module(s) te bespreken. Na afronding van de training heb je nog een laatste sessie. Hierin evalueer het programma, je acties en inzichten tot nu toe; helpen we je nog met losse eindjes en bespreek je jouw vervolgstappen. Met een certificaat van deelname in ‘the pocket’ kun jij (weer) verder in het ondernemen!

Het is natuurlijk altijd goed om over je eigen toekomst en zelfstandig ondernemerschap na te denken, maar onze ondernemerstraining levert meer op dan dat. Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren wij je meer dan werk. Met wat je nu leert, is in de toekomst ondernemen een fluitje van een cent. Afhankelijk van wat je kiest aan modules weet je wat jij uit je onderneming wilt halen en wat jij als zelfstandig ondernemer bijdraagt aan de behoefte voor je klant. Leer je kansen te vinden op de markt. Groeit je netwerk doordat je online zichtbaar én vindbaar bent. Weet je met een goed verkoopgesprek een krachtige offerte te maken en de opdracht binnen te slepen. Kortom: wij halen alles uit de kast tijdens de STAP Ondernemers Training, zodat jij jouw ondernemerschap een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Ondernemers training Compleet programma
€999

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

01 februari 2023 tot 01 mei 2023

()

Toon alle lesdagen
  • 01 februari 2023 tot
  • 01 mei 2023 tot
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty