Ondernemer training II

Als ondernemer sta je nooit stil. Wij jij jouw bedrijf herpositioneren, ben je toe aan groei of twijfel je aan jouw huidige vorm van ondernemerschap? Na deze training heb je de handvatten om door te gaan.

Duur 2 dagen
Soort training Online
Investering € 1000 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
Werkplezier luisteren aandacht collega
Overzicht

In deze klassikale training zet je een (her)nieuwde propositie neer en leer je hier vorm aan te geven. Vervolgens ga je aan de slag met het vinden van nieuwe klanten, ga je aan de slag met content op je LinkedIn profiel en leer je alles om meer conversie uit verkoopgesprekken te krijgen. Onze samenwerkingspartner De Heren van Werk helpen je in 4 online modules met deze spannende stap in je carrière.

Je doorloopt deze training op eigen tempo in een online portal. Hierdoor is volop ruimte om de training te combineren met studie, werk en/of privé. Met deze training kun jij flexibel en tegelijkertijd doelgericht en zelfstandig werken aan jouw ondernemerschap. Elke module wordt afgesloten met een opdracht of actie. Tussendoor kan je steeds berichten sturen aan je trainer, krijg je feedback op opdrachten en is er extra uitleg waar nodig. Je hebt tussentijds 2 uur contact met de trainer (online of support op afstand).

Inhoud programma

Via een online portal ga je aan de slag met de volgende modules:

Module – Positionering en strategie

Welke producten wil je in de markt zetten? Waar verdien je het meeste/makkelijkste geld mee? Wie wil je als klant? Met deze vragen breng je meer focus aan en weet je beter waarom je bepaalde keuzes maakt. Daarmee kun je ook de afweging maken of je een klus aan wil nemen. Uiteindelijk heb je betere inzichten in wat je markt is, hoe je deze markt in kaart kunt brengen voor jezelf en hoe je jezelf beter positioneert waardoor je met een gerust hart een goede prijs neer kunt rekenen.

Module – Marketing

In deze module ga je aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We beginnen emet een LinkedIn profiel, en wellicht ook met een bedrijfspagina op Facebook, Twitter of Instagram. Je maakt jezelf zichtbaar aan de wereld. Vervolgens ga je aan de slag met content die je online plaatst. Daarnaast is het belangrijk om een website te hebben en een heldere customer journey van jouw klant te maken.

Module – Sales

In deze module leer je de vaardigheden van een ‘verkoopgesprek’. Of beter gezegd; de klant helpen met jouw product of dienst. Je leert het gesprek breder te trekken, je leert het filteren om het juiste koopmotief te achterhalen en je leert om meer informatie uit het gesprek te halen zodat jij de offerte beter en makkelijker kunt schrijven.

Module – Offerte

Je gaat aan de slag met het opstellen van een dekkende offerte. Ook denk je na over hoe je de klant op een dusdanige manier kunt helpen, zodat jij niet als ‘te duur’ wordt gezien. Daarbij gaan we uiteraard met echte offerte van je aan de slag die je in de nabije toekomst een keer zal maken.

Resultaat

Na het volgen van deze training, kom je erachter of het ondernemerschap iets voor jou is. Vervolgens maak je een vliegende start als zelfstandige. Je hebt een flinke dosis zelfkennis opgedaan. Daarnaast:

– Ken je jouw jouw uitdagingen en krachten als het aankomt op ondernemen.
– Kun jij de gedrags- en denkpatronen die jouw ontwikkeling in het ondernemersstap belemmeren aanpakken
– Kun je verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen loopbaan
– Ken je manieren om succesvol te ondernemen, zoals het vinden van klanten en het omgaan met tegenslagen.

De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training van 8 online modules en 2 uur online feedback
€1000

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

07 november 2022 tot 08 december 2022

(Locatie nader te bepalen)

Toon alle lesdagen
  • 07 november 2022 tot
  • 08 december 2022 tot
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty