Non-verbale communicatie – online workshop

Voer je vaak gesprekken? Werk je veel samen? De online workshop Non-verbale communicatie is voor iedereen die snel en effectief wil leren om non-verbale communicatie te herkennen en te gebruiken.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 131
Categorie Communicatie & samenwerken
10 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Online training non-verbale communicatie Schoonderwoerd
Overzicht

Met non-verbale signalen breng je nog meer informatie over dan met woorden. Een handgebaar, je lichaamshouding of een opgetrokken wenkbrauw versterken of verzwakken de boodschap die je met woorden overbrengt. Omdat non-verbale signalen zoveel gewicht in de schaal leggen, is het belangrijk om die taal te spreken en te verstaan.

Inhoud programma

In de workshop Non-verbale communicatie leer je non-verbale signalen bij anderen te herkennen, te analyseren en erop in te spelen. Je leert ze bovendien actief in te zetten om je effectiviteit te vergroten.

Een verkoopgesprek, een belangrijke vergadering of een slechtnieuwsgesprek – je bereikt meer effect, begrip en vertrouwen als je non-verbaal goed hebt leren communiceren.

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop:

  • kun je uitleggen wat non-verbale communicatie is;
  • heb je inzicht in het effect van non-verbale communicatie;
  • kun je non-verbale signalen van anderen bewust oppikken;
  • kun je je houding, je mimiek en je stem gebruiken om je boodschap effectiever over te brengen.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Wat non-verbale communicatie is;
 • Herkennen van non-verbale communicatie;
 • Gebruik maken van je houding, mimiek en stem.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€131
Materiaal
Accommodatie
Totaal
€131

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty