Meer dan belemmerende gedachten – online workshop

Iedereen heeft belemmerende gedachten. Ze hébben is het probleem niet; ze geloven en je ernaar gedragen wel. In de online workshop Belemmerende gedachten leer je hoe je op een constructieve manier kan omgaan met deze gedachten.

Duur 1 dag
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 131.00
Categorie Persoonlijke effectiviteit
Online training Meer dan belemmerende gedachten Schoonderwoerd
Overzicht

Als je moeite hebt om aan een klus te beginnen, als je een lastige collega ontloopt of piekert over de toekomst van je baan, is de kans groot dat je belemmerende gedachten hebt die een rol spelen. Iedereen heeft belemmerende gedachten. Ze hébben is het probleem niet; ze geloven en je ernaar gedragen wel.

Leer luisteren naar je gedachten

Deze gedachten willen ons iets vertellen. Als je daarnaar leert luisteren kun je ze inzetten in je voordeel. Wil je je niet meer laten tegenhouden door belemmerende gedachten en verlang je ernaar om proactief te kunnen handelen, en het stuur zelf in handen te nemen in elke situatie? Volg dan deze online workshop!

Inhoud programma

In deze workshop leer je hoe je op een constructieve manier kan omgaan met je belemmerende gedachten. Je leert ze herkennen en begrijpen waar ze vandaan komen. Daarnaast doe je oefeningen en ontvang je tips om er op een positieve manier mee om te gaan. Actief aan de slag gaan met je belemmerende gedachten helpt je om zelf weer het stuur in handen te nemen in elke situatie!

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Wanneer je de online workshop hebt gevolgd:

  • kun je benoemen wat belemmerende gedachten zijn;
  • herken je je belemmerende gedachten beter;
  • heb je inzicht in waar belemmerende gedachten vandaan komen;
  • weet je hoe je kunt omgaan met belemmerende gedachten;
  • kun je oefeningen toepassen om belemmerende gedachten constructief in te zetten;
  • kun je beter omgaan met belemmerende gedachten.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Wat zijn belemmerende gedachten?;
  • Herkennen van belemmerende gedachten;
  • Het nut van belemmerende gedachten;
  • Effectief omgaan met belemmerende gedachten.
De trainers

Trainer aan het woord

Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€131.00
Materiaal
Accommodatie
Totaal
€131.00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty