Luisteren, samenvatten, doorvragen – online workshop

In de online workshop Luisteren, Samenvatten, Doorvragen leer je gesprekstechnieken die je helpen om beter te communiceren. Daardoor word je een betere gesprekspartner, zowel in het werk als privé.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 131
Categorie Communicatie & samenwerken
Online training Luisteren Samenvatten Doorvragen Schoonderwoerd
Overzicht

Heb je geregeld het gevoel dat je boodschap niet overkomt? Dat je langs elkaar heen praat? Of kun je je vinger er niet achter krijgen wat de ander nu precies bedoelt?

Deze online workshop is geschikt voor jou als je voor je werk of privé vaak gesprekken voert die effectiever mogen verlopen, maar ook wanneer je de communicatie vanuit iemand anders beter wilt leren begrijpen.

Inhoud programma

Luisteren, Samenvatten en Doorvragen zijn tools die je helpen om te begrijpen wat iemand precies bedoelt. Dat zijn belangrijke vaardigheden, of je nu iets wilt verkopen of een lastig gesprek hebt met een klant of een medewerker. Je kunt immers alleen goed op de situatie inspelen als je precies weet wat er speelt en wat er nodig is.

Een goede gesprekstechniek helpt om vertrouwen op te bouwen en het plaatje compleet te krijgen, waardoor je de ander beter kunt helpen én je eigen doelen makkelijker kunt bereiken.

Live en interactief

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Na het volgen van deze online workshop:

  • kun je benoemen wat de LSD-methode is;
  • heb je inzicht in de verschillende soorten vragen en luisterniveaus;
  • kun je de LSD-methode toepassen tijdens een gesprek;
  • kun je doorvragen met verschillende soorten vragen.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Luisteren in niveaus;
 • LSD-methode;
 • Vraagtechnieken en soorten vragen.
De trainers

Trainer aan het woord

Trainer aan het woord - Online workshop Luisteren Samenvatten Doorvragen - Schoonderwoerd
Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€131
Materiaal
Accommodatie
Totaal
€131

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty