Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Kunst van samenwerken – online workshop

Op je werk is het misschien wel één van de belangrijkste elementen die bepaalt hoe succesvol je bent als persoon en als team. Leer in de online workshop Kunst van het samenwerken hoe je effectief kan samenwerken op hoger niveau.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 134 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
Online training Kunst van samenwerken Schoonderwoerd
Overzicht

Samenwerken doe je eigenlijk altijd en overal. Op je werk is het misschien wel één van de belangrijkste elementen die bepaalt hoe succesvol je bent als persoon en als team. Soms lopen de contacten niet allemaal soepel en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Je hebt anderen nodig om zelf vooruit te komen, maar krijgt ze niet in beweging, of in elk geval niet op de manier die jij voor ogen had. Of misschien ben je wel op zoek naar meer enthousiasme en wederzijdse ondersteuning. Tegelijkertijd wil je zelf ook wel een waardevolle bijdrage leveren aan het werk van je collega’s en het teamresultaat. Maar hoe?

Inhoud programma

In deze online workshop leer hoe je kunt bouwen aan constructieve relaties waardoor je effectiever kan samenwerken. Door inzicht in de verschillende rollen binnen jouw team weet je het resultaat te verbeteren en een waardevolle bijdrage te leveren.

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Als je de online workshop Kunst van samenwerken hebt gevolgd:

  • kun je benoemen wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn tijdens het samenwerken;
  • heb je inzicht in de verschillende rollen binnen een team (o.b.v. de teamrollen van Belbin);
  • ken je de voordelen en de nadelen van deze verschillende rollen;
  • leer je verschillen waarderen;
  • heb je inzicht in hoe je kunt bouwen aan constructieve relaties waardoor je effectiever kan samenwerken.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Verschillende teamrollen en groepsdynamica;
 • Effectieve samenwerking binnen een team;
 • Persoonlijke kwaliteiten en valkuilen tijdens het samenwerken;
 • Het bouwen aan constructieve relaties.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€134

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty