Gratis online workshop Achter mijn Masker

Gratis online workshop Achter mijn masker. Woensdag 15 februari van 10.00 tot 11.00 uur via Zoom. Deze workshop is gratis, bij de verplichte velden met factuurgegevens kun je 'nvt' invullen.

Duur 2 uur
Soort training Online
Categorie Vitaliteit & werkplezier
achter mijn masker
Overzicht

De samenleving is weer opengegaan, en we kunnen weer persoonlijk contact hebben met anderen. Maar hoe zit het eigenlijk met het contact met je zelf? De afgelopen tijd heb je vooral voor anderen gezorgd voor en nu is het tijd voor jezelf.

Een crisis is vaak een periode om ook weer opnieuw keuzes te maken. Hoe wil ik de rest van mijn leven inrichten? Wat vind ik waardevol om te doen en waaraan wil ik bijdragen met mijn werk?

Inhoud programma

In de workshop Achter mijn masker maak je kennis met 6 factoren om deze crisis een plek én betekenis te geven. Dit zijn ook de 6 knoppen waaraan je kunt draaien om nieuwe keuzes te maken die werkelijk bij jóu passen. We zijn een uur uur bezig en je krijgt naderhand ruim de tijd om vragen te stellen.

Dus waar ga jij je vanaf nu op focussen? En hoe zet jij crisis om naar kans?

Deze 6 factoren zijn:

M indset
A andacht
S amenwerking
K ernwaarden
E motiemanagement
R esultaat

RESULTAAT

Na de workshop ben je geïnspireerd om met deze factoren voor jezelf aan de slag te gaan, zodat je (weer) een voor jou waardevol leven creëert en daarin steeds meer authentieke keuzes maakt.

De trainers Deze training wordt gegeven door
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty