Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Gratis online workshop Achter mijn Masker

Gratis online workshop Achter mijn masker - 6 ingrediënten om te groeien in een crisis. Maandag 13 september van 15.30 tot 17.00 uur via Zoom. Deze workshop is gratis, bij de verplichte velden met factuurgegevens kun je 'nvt' invullen.

Duur 2 uur
Soort training Online
Categorie Vitaliteit & werkplezier
achter mijn masker
Overzicht

Afgelopen jaar zette de pandemie alles op zijn kop. Lockdown, thuiswerken, onzekerheid over hoe lang het nog duurt, iedereen heeft/had ermee te maken. Ook blijkt het een tijd geweest voor reflectie, omdat de dagelijkse routine werd doorbroken. De tijd nadert dat de samenleving weer open gaat, en dat we weer persoonlijk contact kunnen hebben met anderen. Maar hoe zit het eigenlijk met het contact met je zelf? Wat heeft corona en de tijd voor reflectie met jou persoonlijk gedaan? Of heb je vooral gezorgd voor anderen en was er nog helemaal geen tijd voor jóu zelf?

Wat kun je missen als kiespijn uit deze periode, en wat wil je juist wel behouden?! Een crisis is vaak een periode om ook weer opnieuw keuzes te maken. Hoe wil ik de rest van mijn leven inrichten? Wat vind ik waardevol om te doen en waaraan wil ik bijdragen met mijn werk?

Inhoud programma

In de workshop Achter mijn masker maak je kennis met 6 factoren om deze crisis een plek én betekenis te geven. Dit zijn ook de 6 knoppen waaraan je kunt draaien om nieuwe keuzes te maken die werkelijk bij jóu passen. We zijn anderhalf uur bezig en je krijgt naderhand ruim de tijd om vragen te stellen.

Dus waar ga jij je vanaf nu op focussen? En hoe zet jij crisis om naar kans?

Deze 6 factoren zijn:

M indset
A andacht
S amenwerking
K ernwaarden
E motiemanagement
R esultaat

RESULTAAT

Na de workshop ben je geïnspireerd om met deze factoren voor jezelf aan de slag te gaan, zodat je (weer) een voor jou waardevol leven creëert en daarin steeds meer authentieke keuzes maakt.

De trainers Deze training wordt gegeven door
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty