Effectieve communicatie – online workshop

In 2 uur krijg je tijdens de online workshop Effectieve communicatie inzicht in de verschillende communicatieniveaus en -technieken.

Duur 1 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 134 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
Online training Effectieve communicatie Schoonderwoerd
Overzicht

Je communiceert de hele dag: met collega’s, interne of externe klanten, met je gezinsleden, vrienden en buren… Soms loopt dat niet zoals je zou willen, heb je het gevoel elkaar niet te begrijpen of levert communicatie niet de uitkomst op waarop je hoopt. Met inzicht in de verschillende communicatieniveaus en kennis van communicatietechnieken kom je verder, zowel zakelijk als privé.

Deze online workshop is geschikt voor iedereen die effectiever willen leren communiceren. Op een snelle en doelgerichte manier leer je hoe je meer rendement haalt uit je contacten met collega’s of klanten.

Inhoud programma

In deze workshop leer je hoe je effectiever kunt communiceren, je haalt meer voldoening of zakelijk rendement uit je contacten en je kunt er eerder de vinger op leggen waaróm een contact niet lekker loopt. En dat vervolgens verbeteren.

De workshop is speels, dynamisch en effectief. En daarnaast ook live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Na het volgen van de online workshop Effectieve communicatie:

    • weet je hoe je op verschillende niveaus kunt communiceren;
    • kun je communicatietechnieken toepassen;
    • kun je op verschillende niveaus communiceren, waardoor je communicatie prettiger verloopt.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Algemene communicatieve vaardigheden;
  • Verschillende niveaus van communicatie: inhoud, relatie, procedure;
  • Breng een boodschap effectief over en leer effectief ontvangen;
  • Effectief gebruiken van verschillende communicatiestijlen en -patronen.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€134

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty