Maatwerk waar we trots op zijn

Hoe leuk is het om samen te leren en te groeien?

De Incompany-trainingen van Schoonderwoerd laten teams en medewerkers binnen jouw organisatie groeien. Dat kan op een door jou gekozen locatie, maar ook in ons sfeervolle Landhuis in het Utrechtse Park Oog in Al. Resultaat door échte betrokkenheid staat bij ons voorop. De uitvoerende trainer is altijd jouw contactpersoon om samen het programma mee vorm te geven.

Doordat onze trainers ook tevens eigenaar zijn van Schoonderwoerd ontmoet je bij ons een enorme persoonlijke commitment aan het te behalen resultaat, met altijd een praktische nuchterheid voor koppeling aan de praktijk en borging.

Wij combineren verschillende leervormen om tot het optimale resultaat binnen jouw organisatie te komen.
Op een gepersonaliseerde, online omgeving kunnen deelnemers zich inlezen en aan de slag met online oefeningen. Op de dagen zelf zijn we vooral aan DOEN , de vertaalslag naar de praktijk staat hier centraal. Wij zijn hierin graag jullie spiegel en speeltuin waarbij onze werkvormen uitnodigen tot flexibiliteit en meer (werk-)plezier. We geloven in deze combinatie voor optimaal ontwikkelen.

Wij helpen jouw organisatie, onder andere, bij:

– Inzicht in eigen gedrag en dat van anderen
– Beter worden in samenwerken
– Effectiever communiceren
– Meer eigenaarschap en persoonlijk leiderschap

Al onze incompany trajecten zijn anders en persoonlijk afgestemd op de organisatie. Dit betekent kortere lijnen en meer maatwerk! Wil je weten hoe onze trainers de medewerkers van jouw organisatie in hun kracht zetten? Bekijk hier een overzicht van onze programma’s gericht op teamontwikkeling. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten? Mail dan naar info@schoonderwoerd.nl

 

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty