Maurice van Dijk

Trainer

Vers van de Hbo-opleiding HRM kwam ik als twintiger als HR-adviseur in de zorg, en daarna als manager van een Rotterdams mobiliteitscentrum, in contact met mensen van alle leeftijden, culturen en functieniveaus en ontdekte hoe graag ik luister naar de levens en carrières van anderen. Geïnspireerd door een persoonlijk coachtraject ben ik mij nog meer gaan interesseren in persoonlijke ontwikkeling en loopbanen. Dat resulteerde erin dat ik een coachopleiding volgde.

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig trainer en coach op het gebied van loopbaan, ontwikkeling en ondernemerschap. Ik mag werken voor mensen in o.a. overheid, onderwijs, wetenschap, zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn en zzp’ers.

Alles begint bij het (her)ontdekken van wie je bent, wat je talenten zijn, je drijft en interesseert. Om daarna te zien wat (beter) bij jou past of wat je ontwikkeling mag zijn. Ik help je zaken te duiden en je eigen wijsheid, talenten en energie ‘aan’ te zetten. Dit met modellen en theorieën, vragen die niet iedereen je stelt en mijzelf als jouw spiegel. Kom in actie, want doen en zien is geloven!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty