Trainer Marion Reijerink Schoonderwoerd

Marion Reijerink

Trainer

"Daar waar het schuurt, is groei mogelijk."

Dat ontdekte ik al snel nadat ik als managementtrainee bij ABN AMRO begon. Als trainer werk je met mensen die, net als jijzelf, alles uit zichzelf willen halen, die zich oprecht willen ontwikkelen, individueel of als team. Daarom koos ik voor een coach- en trainersopleiding en ben daarna als freelance trainer aan de slag gegaan bij diverse gerenommeerde trainingsbureaus. Bij Franklin Covey ontwikkelde ik mijn expertise in innovatief opleiden en live online leren.

Inmiddels ben ik een zwaargewicht in mijn vak, met alle ervaring die ik heb opgebouwd als (team)coach en trainer. Toch blijf ik mezelf ontwikkelen – je kunt als trainer niet dieper gaan met deelnemers dan dat je zelf bent geweest. Daarom blijf ik mezelf uitdagen, zowel zakelijk als privé.

Uitdagingen zijn er genoeg voor mij als moeder van vier kinderen – ik zoek die uitdagingen ook op. Zo train en coach ik het voetbalteam van één van mijn kinderen en begeleid ik ook in Gambia een meisjesvoetbalteam. Zij zijn voor mij belangrijke bronnen van energie om ook mijn werk vol passie te kunnen uitvoeren.

Mijn persoonlijke ontwikkeling brengt mij steeds dichterbij waar het me om te doen is: zelf met volle potentie leven en anderen begeleiden om dichterbij hun potentie te komen!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty