Trainer Marije Klumpes Schoonderwoerd

Marije Klumpes

Trainer

"Geef mij de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat in mijn vermogen ligt, en de wijsheid om hiertussen het verschil te zien."

Ik geloof dat wij mensen alleen wezenlijk leren en veranderen als alle aspecten van je mens-zijn aandacht krijgen en ervaren worden. Als trainer help ik je om evenwicht te vinden tussen tussen je hoofd, gedachten en menselijke waarden enerzijds en de wijsheid van je lijf, zintuigen en emoties anderzijds. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken op basis van integriteit en verantwoordelijkheid voor jezelf en je omgeving. Ik ben psycholoog, haptotherapeut en trainer. Daarnaast begeleid ik wandeltochten door de bergen of bezinningstochten door de woestijn.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in gezelschap met vrienden en familie, een glas wijn en mediterraan eten, sportend of met mijn rugzak in de bergen. Ik vind rust en inspiratie in gesprekken, boeken, muziek en vrije uitzichten in de bergen of aan zee.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty