Lieke Molenaar

Lieke Molenaar

Trainer

In mijn trainingen vind ik het belangrijk dat alle verschillende aspecten van het leven welkom zijn: pijn & fijn, zwaarte & lichtheid, serieus & fun! Ik heb de overtuiging dat we niet de beste versie van onszelf hoeven te worden, want dat zou veronderstellen dat we nu nog niet goed genoeg zijn. Wel ga ik voor de meest volledige versie van mezelf, met alles erop en eraan! Hoe doe jij dat?

Sinds 2011 ben ik werkzaam als trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap. Dagelijks elkaar inspireren, enthousiasmeren, zo nu en dan een spiegel voor houden, maar vooral spelend vanuit ontspanning en plezier ontdekken én groeien vind ik het mooiste wat er is!

Als kind leerde ik in de topsport al veel over de enorme impact van mindset. Na mijn studie Psychologie aan de Vrije Universiteit verdiepte ik mij onder andere in NLP, systemisch werk en transactionele analyse. Graag train en coach ik met de focus op: wat werkt wel.

Blijven spelen in de speeltuin van het leven, het blijven ont-moeten van onszelf en elkaar, verbinden met dat wat belangrijk is voor ons en blijven ont-dekken, dat is waar ik voor ga! Doe je mee? Ik ontmoet je graag in een training!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty