Gijs van der Woude

Trainer

Ik ben de zoon van een marineofficier die vroeger maanden van huis was. In een huis vol vrouwen leerde ik om mijn eigen plan te trekken; naar buiten, op avontuur, spelen en vuurtjes stoken. En dat doe ik nu nog steeds.

Mijn leven lang ben ik ondernemer geweest. In mijn advieswerk voor organisaties kies ik er bewust voor om als spelende en wijze man de levendigheid en het vuur in anderen aan te wakkeren. Dat doe ik ook graag door het ‘schuren’ met elkaar aan te moedigen; bij het schuren maken mensen contact en mijns inziens is er dan ruimte om weer verbinding te maken. Ik ben onvermoeibaar optimistisch. En ik gebruik de stilte om af te stemmen op mijzelf om van daaruit te begrijpen wat anderen nodig hebben.

Deze quote over mij raakte mij zeer: “Gijs is een echte man die het spel begrijpt en speelt. Zodra hij binnenkomt, wordt iedereen vrolijk! Met zijn jongensachtige energie trekt hij je in een sfeer van samen fantaseren, spelen, creatief experimenten en nieuwe wegen bewandelen. Het zal je versteld doen staan. Hij is in staat om op onverwachte momenten interventies te doen die iets openbreken. Dat doet hij op zo’n authentieke manier dat je diep geraakt wordt en bereid bent je te laten ontregelen en op onderzoek uit te gaan.”

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty