Trainer Frans Uytterhoeve Schoonderwoerd

Frans Uytterhoeven

Trainer

"Speler of speelbal? Wat kies je?"

Een bijzonder specialisme van mij is om persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te benaderen vanuit Oosterse krijgskunsten met als doel te leven vanuit kracht. Over dit onderwerp heb ik voor de deelnemers aan mijn trainingen twee boeken geschreven: 'De Weg van de Samoerai' en 'Paradox'.

In balans zijn met jezelf en met de ander. Leven vanuit kracht in plaats van met kracht. Dit zijn kernbegrippen die ik tot leven breng in consulten, workshops en trainingen. Wil je meer balans in je leven? Om kunnen gaan met de druk van deze tijd? Jezelf geen speelbal voelen, maar speler zijn? Als zeer ervaren trainer in persoonlijke effectiviteit en in leiderschap heb ik je veel te bieden. Ik wil graag jouw persoonlijke trainer zijn of die van je team.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty