Trainer Elton Backx Schoonderwoerd

Elton Backx

Trainer

Als zoon van een vader met een familiebedrijf en moeder als zelfstandig schoonheidsspecialiste, is ondernemen, kansen zien en nieuwe ideeën uitwerken mij op het lijf geschreven. Ik heb altijd iets in in HR willen doen en met deze gedachte ben ik in 1995 gestart met de opleiding HBO personeelsmanagement. Aansluitend heb ik op het UvT de opleiding Personeelswetenschappen afgerond.

In mijn loopbaan heb ik mij vaak beziggehouden met het acquireren van nieuwe opdrachten, duurzame inzetbaarheid, loopbaancoaching en social media. Ik heb gewerkt voor een enorme diversiteit aan klanten in branches en sectoren waaronder het bank- en verzekeringswezen, procesindustrie, energie branche, food-industrie, high tech omgeving, detail, retail en diverse productiebedrijven.

Centraal in mijn loopbaan staat: verbindingen maken, zowel offline als online. Hierin ben ik volop actief op LinkedIn. Erg enthousiast ben ik over de mogelijkheden die dit online platform biedt. Het is mijn missie om organisaties te helpen met het verbeteren van hun verkoop, door onder andere beter gebruik te maken van LinkedIn (social selling). Door personen inzichten te geven, het te laten ondervinden en beleven sta ik voor een borging van hetgeen geleerd is.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty