Trainer Carmen Karsters Schoonderwoerd

Carmen Karsters

Trainer

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik gefascineerd door de vraag: "Wat maakt dat mensen doen wat ze doen?". Deze vraag heeft mijn keuze voor mijn wetenschappelijke opleiding en mijn latere cursussen, opleidingen en trainingen bepaald. Daarnaast heeft deze fascinatie mij over de hele wereld gevoerd en mij in contact gebracht met mezelf, grote denkers en vele wijze mensen.

Heb je het gevoel dat je meer de regie over jezelf en je eigen gedrag wil? Denk je dat je meer uit je (werkende) leven kunt halen? Of wil je beter worden in het beïnvloeden van het gedrag van anderen of je team?

Sinds jaren begeleid ik professionals in hun proces naar meer persoonlijk leiderschap. Ik ben een specialist op het gebied van gedragsverandering, communicatie en beïnvloeding. Mijn passie weet ik over te brengen op mijn omgeving en de mensen met en voor wie ik werk. Nieuwsgierigheid, zingeving en de regie voeren vormen mijns inziens de basis voor persoonlijke verandering. Ik weet mensen aan het roer te zetten van hun eigen keuzes en beslissingen.

Ik werk vanuit vier basisaannames:
1. We zijn in staat tot verandering wanneer we er de noodzaak van inzien, de verandering prioriteit geven en wanneer we er van overtuigd zijn dat we voldoende capaciteiten en faciliteiten hebben om te veranderen.
2. We houden gedrag in stand omdat het ons iets oplevert.
3. Niets heeft op zichzelf betekenis, behalve de betekenis die we er zelf aan geven.
4. We zijn niet onze gedachten en emoties, we hebben ze.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty