Gratis workshops

Gratis online workshop

Persoonlijk Leiderschap

Van binnenuit leren handelen.
Woensdag 29 september van 15.30 tot 17.00 uur

We leven in een tijd waarin er veel vragen zijn rond gezondheid, leven en werk. Wellicht verandert er in deze tijd ook veel in jouw leven en loop je rond met vragen en wensen die je steeds voor je uitschuift. We werken en reageren veel van buiten naar binnen. In deze training ga je van binnen naar buiten aan de slag en begin je met de volgende stap in je leven en/of werk vanuit bezieling.

Als er ooit een tijd was om het anders te doen, is het nu! En we hebben te leren niet alleen op ons denken te vertrouwen en meer van binnen naar buiten te leren werken en handelen vanuit ons hart en lichaam. In deze online workshop leer je luisteren naar jouw onbewuste potentieel.
Meld je hier aan voor de online workshop Persoonlijk Leiderschap.

Online Effectief Beïnvloeden

5 tips om jouw collega’s online met je mee te krijgen
Vrijdag 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur
Tijdens de online workshop Effectief Online Beïnvloeden introduceert trainer Berend je in de wereld van beïnvloeding. Je krijgt handvatten waarmee jij je invloed tijdens online meetings vergroot. Aan de hand van interactieve oefeningen maak je in 60 minuten kennis met de grondbeginselen van effectief online beïnvloeden. Ook krijg je vast 5 direct toepasbare tips zodat jij tijdens de volgende online meeting direct impact kunt maken.

Na de workshop zie je virtuele meetings niet meer als een verplichte kost, maar als een mogelijkheid om invloed uit te oefenen en op te vallen bij je collega’s. Je krijgt energie van online samenkomsten en merkt dat je verschil maakt.
Meld je hier aan voor de gratis online workshop Online Effectief Beïnvloeden.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty