Gratis workshop

Gratis online workshop

Achter mijn masker

6 Ingrediënten om te groeien in een crisis.
Maandag 13 september van 15.30 tot 17.00 uur

Afgelopen jaar zette de pandemie alles op zijn kop. Lockdown, thuiswerken, onzekerheid over hoe lang het nog duurt, iedereen heeft/had ermee te maken. De tijd nadert dat de samenleving weer open gaat, en dat we weer persoonlijk contact kunnen hebben met anderen. Maar hoe zit het eigenlijk met het contact met je zelf? Een crisis is vaak een periode om ook weer opnieuw keuzes te maken. Hoe wil ik de rest van mijn leven inrichten? Wat vind ik waardevol om te doen?

In de workshop Achter mijn masker maak je kennis met 6 factoren om deze crisis een plek én betekenis te geven. Dit zijn ook de 6 knoppen waaraan je kunt draaien om nieuwe keuzes te maken die werkelijk bij jóu passen. We zijn anderhalf uur bezig en je krijgt naderhand ruim de tijd om vragen te stellen.
Meld je hier aan voor de gratis online workshop Achter Mijn Masker.

Regisseur van Eigen Loopbaan

7 Stappen naar gelukkig werken
Vrijdag 17 september van 10.00 tot 11.00 uur

In de online workshop Regisseur van Eigen Loopbaan – 7 stappen naar gelukkig werken gaan we in 60 minuten op zoek naar jouw (onaangesproken) talenten, jouw wensen en ambities. Vervolgens onderzoeken we op welke manier je dit kunt etaleren om het carrièrepad te bewandelen dat bij jou past.

Na deze online workshop weet je wat je te doen staat. Je weet welke eerste stap je kunt nemen om meer regie te krijgen over je loopbaan. Wacht jij op het juiste moment om aandacht te besteden aan je loopbaan? Dit is het moment om in beweging te komen!
Meld je hier aan voor de gratis online workshop Regisseur van Eigen Loopbaan.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty