Terug naar alle inspiratie
19 september 2022

Teamontwikkeling

Wil jij aan de slag met jouw team? Werken aan specifieke vaardigheden of juist in teamverband groeien: wij helpen je er graag bij. Centraal bij onze teamdagen staat 'plezier'. Op een speelse manier gaan we samen aan de slag. Wij begeleiden, onder andere, onderstaande activiteiten.

Schoonderwoerd landhuis in de stad park oog in al utrecht

Fit door kou

Fit door kou

Je blootstellen aan (een beetje) kou kan je gezondheid een behoorlijke boost geven. Kou heeft vele positieve effecten op je lichaam, alles wordt even flink ‘aangezet’. Met meer energie, een warm lichaam en een opgewekt humeur tot gevolg. Een ideale activiteit om jouw team op scherp te zetten! Een unieke ervaring waarbij we ook écht de kou aangaan.

 

 

 

regatta zeilen teamontwikkeling

Regatta zeilen

Zeilen vormt een context waar je al snel in je ‘basis- gedrag’ komt. Waar word je door gemotiveerd, welke informatie heb je nodig en welke taken gaan je goed af? En hoe zit het met de communicatie en samenwerking met je collega’s? Een uniek avontuur dat er zeker voor zorgt dat het geleerde ook terug op de werkplek nog top-of-mind blijft!

 

 

 

Heartmath

Heartmath

Krijg inzicht in de samenhang tussen emoties, hartritme, brein en lichaam en de rol van stress daarin. Door de oorsensor kun je realtime op het scherm zien hoe gedachten emoties zijn weerslag hebben op jouw hartritme én hoe je dit kunt beïnvloeden. Een super praktische workshop die een team laat groeien. Uit de stress zone; in de stretch zone.

 

 

 

Boksen als metafoor

Boksen als metafoor

Durf jij het aan? Wij zien boksen als een metafoor voor gesprekstechnieken. In plaats van je tegenstander te verslaan met argumenten, streef je naar een win-win. Zo kunnen beide partijen punten maken (aanvallen) en binnen laten komen (verdedigen). Een unieke manier om inzicht te krijgen in verschillende communicatiestijlen. Impact maken én incasseren, hoe doe je dat?

 

 

 

Een frisse neus

In de buitenlucht aan de slag met een actieve training mét inhoud? Wij beschikken over een scala aan outdoor-trainingen die aansluiten op uiteenlopende doelen en wensen. Van estafettes tot grote en kleine balansoefeningen. Op basis van jouw behoeftes, verzorgen wij een buitenprogramma voor het hele team.

 

 

 

teamontwikkeling spelen lego

Team constructie kit

Bouw outdoor én indoor aan de ontwikkeling van jouw team. Je ontdekt hoe jullie beter samenwerken, wat je moet doen om het vertrouwen in elkaar te versterken en hoe je veranderingen het beste kunt doorvoeren. Zo wordt een zelfgebouwde speeltuin ook een spiegel voor jouw team en leer je rechtstreeks door jouw ervaringen tijdens het bouwen.

 

 

 

Systemisch werk organisatie opstelling

Systemisch werk – organisatie opstellingen

Ons leven kent van jongs af aan veel systemen, zoals familie, organisatie, school en vriendengroepen. In deze training maak je een stap om je vrijer te gaan bewegen als je ‘echte autonome ik’ en leer je daarbij de basis van systemisch werken. Dit om toe te passen op jezelf, in je team of wellicht in jouw rol als leidinggevende.

 

 

 

teamwork mvo

Velen handen maken teamwork – MVO

Ga met jouw team aan de slag bij een stichting of instelling die wel wat hulp kan gebruiken. Moeten er rolstoelen schoongemaakt worden of liggen er nog andere klusjes? Start een competitie wie dat het meest efficiënt doet. Onze trainers vinden de juiste activiteit die het best aansluit bij jouw wensen. Heb je zelf een activiteit of stichting in gedachten? Dan ontwikkelen wij een training op maat!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty